Jobba hos oss

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Lediga anställningar vid Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen utlyses och ansöks på Stockholms universitets webbsida för lediga jobb.

 

Lediga jobb

 

Letar du efter nya kreativa utmaningar? Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionens lediga tjänster kommer att publiceras på denna sida.
 

Inga lediga tjänster för närvarande.

Stockholms universitetets lediga tjänster

Läs mer om att ansöka om en anställning

 

Doktorandtjänster

Mall för forskningsplan – ansökan, doktorandtjänst vid BUV

Lediga doktorandtjänster på SU

Inga lediga doktorandtjänster vid BUV för tillfället.

 

Möt våra medarbetare

Studenterna möter ny forskning som är aktuell och relevant och får närhet till praktiken med forskning på hög vetenskaplig nivå

Läs hela intervju med Linnea Bodén om förskolan, forskning och förskollärarutbildningen

De verktyg som fås genom utbildning är de fördjupade kunskaperna om undervisning, ämne och teori som gör att du som lärare kan reflektera över din praktik på ett nyanserat sätt.

Intervju med Anneli Hippinen Ahlgren som är aktuell med forskning kring fritidslärarens roll

 

Stockholms universitet arrangerar varje år utbildningar och workshops för sina medarbetare. 

Kompetensutveckling för chefer och medarbetare vid Stockholms universitet

 

Stockholms universitet arbetar för att skapa en attraktiv, hälsobefrämjande arbetsplats och därmed också säkra en långsiktig effektiv verksamhet.

Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen följer Stockholms universitets uppsatta mål om att vara en modern arbetsplats som ska präglas av en god psykosocial och fysisk arbetsmiljö, vilket kräver en ständig utveckling till verksamhetens och människors olika behov.

Läs mer om BUVs arbetsmiljöarbete och organisation

 

Kontakt

Här hittar du kontaktuppgifter till prefekt och ledning på institutonen för eventuella frågor, se kontaktuppgifter under varje jobbannons för specifika frågor om tjänsten du vill söka.

Kontakt

På denna sida