Ny student

Välkommen till Romanska och klassiska institutionen!

Läs först informationen i ”Checklista och viktig information vid terminsstart” som finns på Stockholms universitets webb; http://www.su.se/utbildning/ny-student
I checklistan hittar du bland annat information om hur du aktiverar ditt universitetskonto och hur du webbregistrerar dig. På samma sida finns även broschyren ”Terminsstartsfoldern”.

För att behålla din plats måste du webbregistrera dig. Webbregistreringen är öppen den 7-13 januari. För att kunna webbregistrera dig måste du först aktivera ditt universitetskonto (minastudier.su.se under Aktuell utbildning)

Observera att du inte kan webbregistrera dig om du är antagen med villkor. Du måste då komma personligen för att registrera dig på vår studentexpedition, rum B598 (Södra huset, hus B, plan 5):

Välkommen även till stora Välkomstdagen 18 januari i Aula Magna och få en inblick i vad det innebär att plugga här vid Stockholms universitet.

RESERVER

Om det finns plats på våra kurser, kontaktar vi berörda reserver via e-post efter den 13 januari.