Foto: Amanecer en el Apocalipsis
“Amanecer en el Apocalipsis” (2019) de Fer Pietra. Fotografia: Lihuel Gonzalez

Opponent:
Gisela Heffes, Associate professor of Latin American Literature and Culture, Department of Spanish, Portuguese and Latin American Studies, Rice University, USA.

Handledare:
Prof. Ken Benson, Romanska och klassiska institutionen, Stockholms universitet
Prof. Anna Forné, Institutionen för språk och litteraturer, Göteborgs universitet

Arrangör/Organiser: Romanska och klassiska institutionen
Kontakt/Contact: Fanny Forsberg Lundell (Ordförande för disputationen)
Föranmälan krävs /Registration required for the webinar:

Register to participate in the webinar here »

Registrera dig här för att delta på webbinariet »

Opponent:

Betygsnämndsledamöter
Kari Soriano Salkjelsvik, Associate professor of Latin American Literature and Culture, Department of Foreign Languages, University of Bergen, Norway.

Jorge Locane, Associate professor of Latin American Literature and Culture, Department of Literature, Area Studies and European Languages (Ibero-romansk (IBERO), University of Oslo, Norway.

Cecilia Alvstad, Professor in Translation Studies at the Institute for Interpreting and Translation Studies,  Department of Swedish Language and Multilingualism, Stockholm University.

Betygsnämndsledamot (Reserv)
Stefan Helgesson, Professor in English with an orientation in literary studies, Department of English, Stockholm University.

Mer information: