Inspirera andra studenter

Som studentambassadör berättar du för andra studenter om studier, deltar t. ex. i olika evenemang och introduktionsdagar. I ditt arbete får du möjlighet att lära dig mer om Stockholms universitet och om vår institution. Du får en kort utbildning som ger dig grundläggande kunskaper om att studera vid SU/ vår institution, om presentationsteknik, internationella möjligheter mm. Som studentambassadör får du även en timlön (130 kr/timme). För att få arvodet skriver du en inlärningsdagbok och redogör för hur många timmar du jobbat som ambassadör och vad som ingått i verksamheten.

Bli studentambassadör

Vi söker fem (5) studentambassadörer som kan börja arbeta omgående. Sista ansökningsdag är måndagen den 18 december 2017.

Vi söker dig som:

• är registrerad student vid Stockholms universitet (SU)
  • kommer att vara registrerad vid SU under läsåret 2017/18
  • har erfarenhet av att ha studerat vid SlaBaFiNeTy
  • tycker om och har erfarenhet av utåtriktat arbete (t.ex. mässor) och arbete med sociala medier
  • är social, ansvarstagande och tycker om att prata inför grupper

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Första träffen för nya studentambassadörer arrangeras tisdagen den 19 december kl. 14 i E509.

Första uppdraget: Institutionens introduktionsdag tisdagen den 23 januari 2018 kl. 15 - 18

Det första uppdraget då du får möjlighet att arbeta som studentambassadör kommer att vara på introduktionsdagen i januari då vi välkomnar alla nya studenter på SlaBaFiNeTy. Arbetsuppgifterna kommer att vara att delta I praktiska förberedelser inför introduktionsdagen och berätta om egna erfarenheter som student vid SlaBaFiNeTy.

Ansökan

Om du är intresserad av att bli studentambassadör är du välkommen att skicka ditt personliga brev och CV till Kirsi Lehtoviita via kirsi.lehtoviita@finska.su.se senast den18 december 2017.