Stort intresse för Stockholm Business School’s internationella program

Den 15 januari var sista ansökningsdag för första ansökningsomgången för att söka ett internationellt kandidat- eller mastersprogram.

Kandidatprogrammet i internationell företagsekonomi och politik och Kandidatprogrammet i företagsekonomi, etik och hållbarhet ligger i topp bland de mest sökta internationella programmen vid Stockholms universitet. Kandidatprogrammet i internationell företagsekonomi och politik har 1677 sökande och Kandidatprogrammet i företagsekonomi, etik och hållbarhet har 1190 sökande.

Tre av mastersprogrammen vid Stockholm Business School är med på listan över de tio mest sökta mastersprogrammen vid Stockholms universitet. Populärast är Masterprogrammet i Bank och finans/finansiell ekonomi som har 865 sökanden. Därefter kommer Masterprogrammet i marknadsföring med 757 sökande och Masterprogrammet i management, organisation och samhälle med 691 sökande.

Masterprogrammet i verksamhetsutveckling och styrning har 660 sökande, Masterprogrammet i redovisning och ekonomistyrning har 618 sökande och Masterprogrammet i Marknadskommunikation har 612 sökande.

Läs mer om våra kandidat- och mastersprogram vid Stockholm Business School

Läs mer om de mest söka mastersprogrammen vid Stockholms universitet

Studenter Foto: Jens Olof Lasthein
Foto: Jens Olof Lasthein