1. Du är här:
  5. Evenemang
  6. Webbregistreringen har öppnat

Webbregistreringen har öppnat

Webbregistreringen för studier vid Institutionen för kultur och estetik höstterminen 2017 är öppen.

Webbregistrering

För att behålla din plats på kursen måste du registrera dig under den registreringsperiod som gäller för din kurs. Observera! Om du inte webbregistrerar dig under perioden förlorar du din plats på kursen.

Har du inte möjlighet att webbregistrera dig måste du höra av dig till oss innan sista registreringsdag. Kontakta i så fall studentexpeditionen för ämnena idéhistoria, litteraturvetenskap, musikvetenskap och teater- och dansvetenskap på studentexpedition@mups.se och för konstvetenskap studierektor Nina Engholm på nina.engholm@arthistory.su.se.

För att kunna webbregistrera dig behöver du skapa ett universitetskonto. Det gör du på aktivera.su.se.

Webbregistreringen går till så här:

1. Gå in på http://www.mitt.su.se
  2. Klicka på "Mina studier" och logga in med ditt universitetskonto
  3. Klicka på "Antagningar och webbregistreringar" i vänstermenyn
  4. Under rubriken "Kurser med webbregistrering" bockar du för de kurser du vill registrera dig på
  5. Klicka på knappen "Registrera mig på valda kurser"
  6. En bekräftelse för att du registrerat dig visas om du klickar på Registreringsintyg i menyn eller följer länken "Se alla dina registreringar"

Inför varje termin gäller särskilda registreringsperioder. Vad som gäller för respektive ämne hittar du här:

Idéhistoria
Konstvetenskap
Litteraturvetenskap
Musikvetenskap
Teater- och dansvetenskap

Hjälp vid tekniska problem

Vid eventuella tekniska problem med webbregistreringen, kontakta IT-avdelningens helpdesk på Serviceportalen.

Läs gärna mer om registrering i Studenthandboken här, på sidan 24.

Det går också bra att redan nu registrera sig till kurser som startar andra halvan av höstterminen.

Bokmärk och dela Tipsa

Måndag-torsdag 07.30-20.00
Fredag 07.30-17.00
Lördag-söndag STÄNGT