Väitöskirjatutkija Kristiina Savola tutkii väitöskirjassaan vastakkain asettelevia diskursiivisia ja retorisia valintoja suomalaisten poliitikkojen Facebook- ja blogiteksteissä eduskuntavaalivuosina 2015 ja 2019. Seminaari perustuu Savolan seminaaritekstiin, jossa hän esittelee väitöskirjansa taustaa, tutkimusaineistoa sekä kriittisestä diskurssintutkimuksesta ja Ernesto Laclaun populismiteoriasta ammentavia teoreettisia lähtökohtia.

Keskustelua johtavat opponentit FT Jaakko Turunen (Södertörnin korkeakoulu) ja FM Emmi Lahti (Helsingin yliopisto). Keskustelu käydään suomeksi. Tapahtuma on avoin eikä vaadi ennakkoilmoittautumista. Mikäli haluat seminaaritekstin luettavaksesi, voit pyytää sitä Kristiinalta sähköpostitse (kristiina.savola@finska.su.se).

Lämpimästi tervetuloa!