Olle Josephson-seminariet

5. Evenemang
  6. Högre seminarier och kollokvier
  7. Olle Josephson-seminariet
  8. Olle Josephson-sem. Kjell Lars Berge: Svensk og norsk literacy-forskning internasjonalt belyst

Fyll i formuläret nedan för att skicka "Olle Josephson-sem. Kjell Lars Berge: Svensk og norsk literacy-forskning internasjonalt belyst" till en vän..

Skicka "Olle Josephson-sem. Kjell Lars Berge: Svensk og norsk literacy-forskning internasjonalt belyst" till en vän.

Captcha

För att vara säker på att denna funktion inte missbrukas ber vi att du identifierar dig genom att använda captcha-funktionen nedan.

Tillbaka till artikeln
Högre seminarier kollokvier. Foto av färgglada slipade glasstenar. Foto: Jiri Vaclavek, MostPhotos

Tid och lokal

Olle Josephson-seminariet

Seminariet hålls en gång per år, en onsdag i (oftast) mars inom Högre seminariet kl. 13.0014.30.

su.se/svefler/ollejosephsonsem

Cecilia Falk. Foto: Pia Nordin

Kontakt/Under ledning av

Professor Cecilia Falk