Tårta

Torsdag 8 mars i Studenthuset är det dags för festlig prisutdelning i Pedagogisk idétävling och du student eller anställd är bjuden. Då uppmärksammar och firar vi vinnarna i Pedagogisk idétävling vid Stockholms universitet, där studenter kommit med goda idéer om hur man kan vara med och utveckla sin utbildning.

De vinnande idéerna resulterar nu i s.k. studentdrivna pedagogiska utvecklingsprojekt vid de aktuella institutionerna. Projekten är pedagogiska utvecklingsprojekt som drivs i samverkan mellan studenter och institutionen. Tanken är att projekten ska bidra till att skapa en utvecklingsinriktad kultur där studenter har en drivande roll och fokus ligger på utveckling av utbildning istället för konsumtion av utbildning.

Mer information och anmälan: Var med fira vinnare i Pedagogisk idétävling

Mer information kommer om Cecilia Sandins projekt Att lära sig av hur andra gör. Cecilia är student på Kandidatprogram i arbetslivskommunikation.