Med svenska språket som redskap för akademiska stu

Konferens: Med svenska språket som redskap för akademiska studier

Var med och bidra till utveckling och samarbete! Träffa kollegor från lärosäten i Sverige och från flera universitet i utlandet. Byt erfarenheter och ta del av den senaste forskningen. Knyt nya kontakter med lärare, forskare, administratörer och andra nyckelpersoner inom universitets- och högskolesektorn - alla engagerade i svenskundervisning för internationella studenter bosatta både i och utanför Sverige.

Program

"Med svenska språket som redskap för akademiska studier – hur möter högskolan internationella studenters behov?" En konferens om högskolans internationalisering arrangerad av Institutionen för nordiska språk vid Stockholms universitet och av Svenska institutet.

Bidragsgivare

Kontakt & hitta till oss

"Med svenska språket som redskap för akademiska studier – hur möter högskolan internationella studenters behov?" En konferens om högskolans internationalisering arrangerad av Institutionen för nordiska språk vid Stockholms universitet och Svenska institutet.

Hus D. Foto: Pia Nordin

Kontakt Svefler

Hus D, plan 3–6
Universitetsvägen 10 D
Södra huset
Frescati

Kommunikationer

Institutionen för svenska och flerspråkighet
106 91 STOCKHOLM

Faktureringsadress
Se Adresser, telefon, fax och e-post.

Telefon: 08-16 20 00 (växeln)
Se även Adresser, telefon, fax och e-post.

Se Adresser, telefon, fax och e-post.

Se Öppettider.

Högre seminarier och kollokvier