Kontakt

Varmt välkomna till Statistiska institutionen! Här hittar du kontaktuppgifter till oss som finns här för att hjälpa dig med dina frågor. Vi hjälper dig som funderar på att läsa hos oss, är vår student, eller har tagit din examen hos oss. För att vi ska kunna ge dig snabb hjälp är det bra om du först läser den information som finns på webben, skriv också ditt namn som det står i Ladok, och andra uppgifter som kan vara relevanta för att vi ska kunna svara på din fråga.

Studie- och karriärvägledning

Välkommen till studievägledningen vid Statistiska institutionen. Studievägledaren ger vägledning kring studier i ämnet, studieplanering, studieuppehåll, tillgodoräknande och studieintyg. Du är också välkommen att boka tid för vägledande samtal, om allt som rör din studiesituation. Om du stöter på problem under studietiden kan det vara bra att veta att studievägledaren arbetar under tystnadsplikt. Hit kan du också vända dig med frågor kring karriärvägledning.

Studie- och karriärvägledning

Studentexpeditionen

Vi har inga mottagningstider på campus under våren pga Covid 19. Läs mer här.

Välkommen till studentexpeditionen på Statistiska institutionen. Du hittar oss i B-huset på plan 7.

Vanliga frågor och svar om tentor, registrering och studier

Här hittar du schemat till din kurs, kursbeskrivning och vilken lärare du har

På Ladok gör du din tentamensanmälan, ser resultat samt kan ta ut studieintyg

Utbildningsadminstratörer

Vi som jobbar på studentexpeditionen är Hedda Werner Åström och Hanna Larsen och Galara Eriksson. Ni når oss säkrast på e-postadressen ovan.

Studentexpedition
På denna sida