Återgång till undervisning på plats

Från 1 november planerar vi att återgå till campusförlagd undervisning. Viss undervisning kommer fortsätta att ske på distans och information om vad som gäller för din kurs hittar du i schemat och på lärplattformen Athena.

Information till studenter och medarbetare om coronaviruset

Här finns den senaste informationen och universitetets ställningstaganden om coronaviruset och pandemin. Informationen uppdateras löpande.

Covid-19 – information till studenter och medarbetare 


 

Tillbaka på campus

Från och med 1 november hälsar vi alla nya och gamla studenter varmt välkomna till undervisningen och studier i institutionens lokaler.

Huvudregeln är att undervisning sker på plats under terminsdel C och D i höst (från 1 november). 

Stanna hemma vid symtom

Vi är fortfarande måna om att minska risken för smittspridning och samtidigt tillgängliggöra undervisningen. Fortsatt gäller givetvis att studenter och anställda ska stanna hemma om de känner sig sjuka, även vid lindriga symtom.

Vad gäller för min kurs?

Viss undervisning kommer fortsätta att ske på distans och information om vad som gäller för din kurs hittar du i schemat och på lärplattformen Athena.

Håll er uppdaterade via institutionens och universitetets webbplats!


 

Öppettider i våra lokaler

Institutionens ordinarie öppettider från 1 november:

Måndag – fredag kl. 07.30 – 18.30


 

Minimera smittspridning

Alla måste ta sitt ansvar och bidra till att minimera smittspridningen och följa Folkhälsomyndighetens rekommendation att vaccinera sig

Alla studenter och medarbetare med symtom på luftvägsinfektion ska stanna hemma. Stanna hemma även om du har lindriga symptom. 

Läs Folkhälsomyndighetens information kring om du eller någon i din familj blivit sjuk

Den som bor tillsammans med någon som konstaterats vara smittad av covid-19 ska följa läkares och Smittskydd Stockholms förhållningsregler, se 1177.se.

På denna sida