Foto: Eva Dalin

 

För alumner

Vi är stolta över våra alumner och hoppas att ni väljer att hålla kontakten, varhelst livet tar er efter studierna. Berätta gärna för oss var du hamnar och hur din utbildning har hjälpt dig att landa där. Våra nuvarande studenter uppskattar verkligen att få höra ifrån er. Som alumn har du rätt att få hjälp av vår studie- och karriärrådgivare, tillgång till ett nätverk av kunniga biologer som är aktiva i olika fält, samt tillgång till våra seminarier om den senaste forskningen i biologi.

Genom att gå med i Stockholms universitets alumnnätverk kan du få information om vad som händer på universitetet och på Institutionen för bioloigsk grundubildning, samt söka och få kontakt med andra alumner. Nätverket anordnar evenemang samt skapar och upphåller kontakter.

Skolsamverkan

Lärare och studenter ifrån grund- och gymnasieskolor som är intresserade av att samarbeta med oss på Institutionen för biologisk grundutbildning kan kontakta oss på info.big@su.se för mer information.

För arbetsgivare och forskare

Är du intresserad av att anställa våra studenter eller att erbjuda en praktikplats/ett examensarbete? Vi rekommenderar att du annonserar på MyCareer. Alla våra studenter har fri tillgång till portalen genom sitt universitetskonto. Om du vill ha mer information om våra utbildningar, kontakta våra studievägledare Lisa Weingartner (elisabet.weingartner@su.se, 08 16 4070) eller Birgitta Åkerman (birgitta.akerman@su.se, 08 16 3660).