Jobba hos oss

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Lediga anställningar utlyses och ansöks via Stockholms universitets webbsida för lediga jobb.

 

Ledig tjänst: Administrativ studierektor vid Institutionen för folkhälsovetenskap

Som administrativ studierektor ansvarar du för att kontinuerligt utveckla och förbättra administrativa rutiner gällande utbildning på alla nivåer. Du har övergripande ansvar för arbetet med studieadministrativa system som SISU, Ladok och NyA.
Läs mer om anställningen och ansök

Sista ansökningsdag: 2021-05-18.

Läs mer om att jobba vid Stockholms universitet och sök lediga tjänster

En översikt över samtliga lediga anställningar vid Institutionen för folkhälsovetenskap och Stockholms universitet finns tillgänglig på universitetets centrala webbplats. Där finns också information om universitetets anställningsordning och mall för ansökan.


 

Doktorandtjänster

Möjlighet att söka till utbildning på forskarnivå i folkhälsovetenskap ges vår (med sista ansökningsdag 15 mars) och höst (med sista ansökningsdag 15 oktober) i den omfattning tillgängliga resurser medger. Även andra utlysningstillfällen under året kan förekomma.

Just nu har vi inga lediga doktorandtjänster.

Lediga doktorandplatser vid Stockholms universitet

Kontakt

Har du frågor om rekrytering vid Institutionen för folkhälsovetenskap, kontakta institutionens administrativa chef Jenny Eklund.

E-post: jenny.eklund@su.se

På denna sida