Den 13 juli öppnar vi för sen anmälan till många av våra utbildningar i höst. Foto: Viktor Gårdsäter
Den 13 juli öppnade vi för sen anmälan till många av våra utbildningar i höst. Foto: Viktor Gårdsäter

Klicka på länkarna nedan för att se våra kurser och program i utbildningsdatabasen. Därifrån kan du sedan gå vidare till antagning.se där du gör din ansökan. Om kursen öppnar för sen anmälan syns först den 13 juli, på antagning.se.

Idéhistoria
Konstvetenskap
Kulturarvsstudier
Litteraturvetenskap
Musikvetenskap
Teater- och dansvetenskap

Kontaktuppgifter till våra studievägledare.

Kontaktuppgifter till vår studentexpedition.

Först till kvarn om du är behörig

De kurser där det kan finnas platser kvar efter första urvalet håller alltså öppet för sen anmälan. Du anmäler dig som vanligt på antagning.se.

Om du är behörig till de utbildningar du sökt, rangordnas du efter det datum du anmälde dig.

Anmälningsalternativ tas inte bort från anmälan

Stockholms universitet tar inte bort några anmälningsalternativ från anmälan och därför är det viktigt att du tänker igenom vad du vill söka och om du är behörig. Om du redan sökt 20 alternativ, kan du söka ytterligare 5 efter urval 2.

Handläggning av sena anmälningar

Sena anmälningar kommer att börja handläggas efter den 13 juli. Observera att det kan dröja ända fram till terminsstart innan du får besked.