Webbregistreringen för kurser som startar under första halvan av terminen håller öppet mellan den 10–20 augusti.

Kurser som startar under andra halvan av terminen håller öppet för webbregistrering mellan den 10 augusti–15 oktober.

Vad som gäller för din kurs hittar du under respektive ämne här:

Idéhistoria
Konstvetenskap
Litteraturvetenskap
Musikvetenskap
Teater- och dansvetenskap

Skapa ditt universitetskonto

För att kunna webbregistrera dig behöver du skapa ett universitetskonto. Det gör du på aktivera.su.se från och med den 10 augusti.

Hjälp vid problem

Vid eventuella tekniska problem med webbregistreringen, kontakta Stockholms universitets IT-avdelnings Helpdesk via Serviceportalen.

Har du inte möjlighet att webbregistrera dig måste du höra av dig till oss innan sista registreringsdag. Kontakta i så fall studentexpeditionen för ämnena idéhistoria, litteraturvetenskap, musikvetenskap och teater- och dansvetenskap på expedition.ike@su.se.

För utbildningar i konstvetenskap på grundnivå kontaktar du studierektor Nina Engholm, nina.engholm@arthistory.su.se. För utbildningar i konstvetenskap på avancerad nivå kontaktar du studievägledare Richard Carlsén, richard.carlsen@su.se. För utbildningar i kulturarvsstudier kontaktar du studieadministratör Helena Fälldin Wiberg, helena.wiberg@su.se.

Läs gärna mer om registrering i Studenthandboken, på sidan 23.