Hemsidor

havet.nu

havet.nu

Websajten havet.nu presenterar nyheter, forskning och fakta om havsmiljön. Det är den naturliga startpunkten för alla som söker information om havsrelaterade frågor.

Livetimobilen

havet.nu/livet

Den digitala fälthandboken Livet i havet. Här presenteras över 250 salt- och sötvattenarter från Bottniska viken till södra Östersjön, tillsammans med en introduktion till Östersjöns särpräglade värld.

balticeye_webb

balticeye.org

Om kommande generationer ska kunna leva i ett välmående samhälle, och samtidigt njuta av ett friskt och levande hav, måste klyftan mellan vetenskap och beslutsfattande överbryggas. Därför finns Baltic Eye.

BNI logga

balticnest.org

På den internationella hemsidan om samarbetet Baltic Nest Institute finns aktuella projekt, nyheter och evenemang kopplade till det kända och välanvända beslutsstödssystemet NEST.

Svealandskusten

svealandskusten.se

En webbplats där man ska kunna få reda på hur det står till med kustvattnen i Svealands vackra skärgård. Här samlas och presenteras nyheter, rapporter och kunskap om miljötillståndet i ett gemensamt sammanhang.

Stockholms universitets Östersjöcentrum

Vetenskap och kommunikation med havet i fokus

Vi samlar och förmedlar användbar kunskap om Östersjön till rätt plats i samhället.

Följ våra havsbloggar

Östersjöns arter i ny app

Livet i havet som app

Vill du veta mer om de vackra snäckor, fiskar och växter du ser vid havet i sommar? Nu finns fälthandboken om Östersjöns arter som gratis app till din telefon eller surfplatta.

Få Östersjöcentrums nyhetsbrev

Östersjöcentrum i sociala medierÖstersjöcentrum på Facebook Universitetet på Instagram Östersjöcentrum på Linkedin Östersjöcentrum på Twitter Östersjöcentrum på YouTube

havet puff