För medarbetare

Tillgänliga PDF-filer

Det är viktigt att se till att dokument du upprättar i formatet PDF och som ska laddas upp online är tillgängliga, alltså går att läsa för hjälpmedelsanvändare.

Photo: Mostphotos

Bellevue Studio

Instructions on how to use the Studio in Bellevue (Floor 3).

Blanketter och rutiner för resor och utlägg

Blanketter och rutiner för resor och utlägg

Här hittar du information om rutiner för resor, hotell, friskvårdsersättning m m. Nya rutiner för friskvårdsersättningen - går nu via Primula.

Foto: Mostphotos

Lön till externa föreläsare

Här hittar du information om vilka rutiner som gäller vid lön till externa föreläsare. Se vilka uppgifter som behövs för att föreläsaren ska få betalt för sitt arbete.

Wifi för gäster

WiFi för gäster | WiFi for guests

Om du tar emot gäster som behöver tillgång till internet kan du skapa en engångskod åt gästen/gästerna, koden är giltlig under en vecka. | A One-time code can be used to give guests access to the wireless network "SU" during one week.

Språkpolicy

Språkpolicy vid institutionen

Språkpolicyn är till för att skapa en tydlighet om vilket språk vi använder vid olika tillfällen för att möjliggöra en god arbetsmiljö för samtliga anställda.

Teknikproblem

Gör så här om tekniken börjar krångla.

Hur bokar du ett mötesrum i Outlook

Följ denna steg-för steg instruktion så vet du precis hur man bokar ett mötesrum i Outlook.

Lägg till en kalendergrupp i Outlook

Vi föreslår att du skapar två kalendergrupper, en för Institutionskalendern PUBLICHEALTH och de tre kalendrarna för mötesrummen, samt en kalendergrupp för de elva Gästforskarplatserna 1 till 11.

SU-butiken webbshop