För medarbetare

Blanketter och rutiner för resor och utlägg

Blanketter och rutiner för resor och utlägg

Här hittar du information om rutiner för resor, hotell, friskvårdsersättning m m. Nya rutiner för friskvårdsersättningen - går nu via Primula.

Koppar

Vems köksvecka kan det vara?

Det finns ett nytt schema över köksansvariga för vårterminen 2020. Om du vill se vem som ansvarar för köket kan du se det i tabellen nedan. Fikar tillsammans gör vi på torsdagar på plan 5. Fikat ordnas av den som har lust (skriv upp dig på listan i köket på plan 5). OBS: Om du inte är på plats under din köksvecka är det ditt ansvarar att byta vecka med någon.

Foto: Mostphotos

Lön till externa föreläsare

Här hittar du information om vilka rutiner som gäller vid lön till externa föreläsare. Se vilka uppgifter som behövs för att föreläsaren ska få betalt för sitt arbete.

Wifi för gäster

WiFi för gäster | WiFi for guests

Om du tar emot gäster som behöver tillgång till internet kan du skapa en engångskod åt gästen/gästerna, koden är giltlig under en vecka. | A One-time code can be used to give guests access to the wireless network "SU" during one week.

Språkpolicy

Språkpolicy vid institutionen

Språkpolicyn är till för att skapa en tydlighet om vilket språk vi använder vid olika tillfällen för att möjliggöra en god arbetsmiljö för samtliga anställda.

Teknikproblem

Gör så här om tekniken börjar krångla.

Hur bokar du ett mötesrum i Outlook

Följ denna steg-för steg instruktion så vet du precis hur man bokar ett mötesrum i Outlook.

Lägg till en kalendergrupp i Outlook

Vi föreslår att du skapar två kalendergrupper, en för Institutionskalendern PUBLICHEALTH och de tre kalendrarna för mötesrummen, samt en kalendergrupp för de elva Gästforskarplatserna 1 till 11.

Dagens schema
SU-butiken webbshop