Reglering, prevention och behandling av spelproblem

Tema 1: Spelproblem i Sverige

Vänligen fyll i formuläret nedan

Kontakta redaktör

Captcha

För att vara säker på att denna funktion inte missbrukas ber vi att du identifierar dig genom att använda captcha-funktionen nedan.

Tillbaka till artikeln
REGAPS logga
Till konferensen hemsida med program

Konferens om reglering, prevention och behandling av spelproblem

Måndagen den 29 april 2019 anordnades en samverkanskonferens om spelproblem vid Stockholms universitet. Konferensen genomfördes med ekonomiskt stöd av FoU Nordost, FoU Nordväst, FoU Södertörn, Forte, Institutionen för socialt arbete och Områdesnämnden för humanvetenskap vid Stockholms universitet.

Viktigaste uvecklingsfrågan

Menti viktigaste utvecklingsfrågan
Frågor och svar från Tema 1 via Menti, från konferensen om spel om pengar och spelproblem, 29 april 2019.
Frågor och svar från Tema 2 via Menti, från konferensen om spel om pengar och spelproblem, 29 april 2019.
Frågor och svar från Tema 3 via Menti, från konferensen om spel om pengar och spelproblem, 29 april 2019.
Frågor och svar: Tema 4 via Menti. Från konferensen om spel om pengar och spelproblem, 29 april 2019